Şehit Hüseyin Kavaklı Fen Lisesi

Belgegeçer : 03584170472
WEB http://suluovafen.meb.k12.tr
Adres : Maarif Mahallesi Atatürk Bulvarı No153 05500 Suluova/Amasya
VİZYON : Bilimsel düşüncelere önem veren, insan haklarına saygılı, milli ve manevi değerleri özümsemiş, olaylara farklı yönden bakabilen, bilim ve teknolojiyi yakından izleyebilen, sportif ve kültürel alanlarda başarılı, yararlı bir vatandaş bilinci kazanmalarını ve ülkemizin iyi kapasitede öğrenci yetiştiren en iyi okullarından birisi olmasını sağlamaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; • Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemeleri, • Bilgili becerili ve özgüvenli olmaları, • Çevresi ile iyi ve uyumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmaları, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, • Bilim ve teknolojiyi yakından izleyebilecek birikime sahip olabilmeleri, • Kültürel ve sportif alanlarda başarıyı yakalamış, Yararlı bir vatandaş bilinci kazanmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2014 Yılı ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarına göre öğrencilerimiz örgün lisans bölümlerine yerleşmede % 74,2 oranında başarılı olmuşlardır.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal - Tam gün
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:00 - 15:30
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : İl merkezi ve yakın ilçelere okul servisleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Amasya ili Suluova İlçesi merkezinde yer almaktadır ve ulaşımı kolaydır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 20 km. İlçe merkezine 300 m. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :